Futu Në Bisedën E Kink

Komuniteti më i madh i të rriturve në internet


Vazhdo Lojën.

Këto lojëra seksi punojnë si në kompjuterë, ashtu edhe në celular.


Lojë Pornoje Për Të Gjithë

Lojra pa seks të plota, pa demos, pa regjistrim.

Lojë E Mrekullueshme E Të Rriturve Me Lojëra Porno Pareoni

Nga Brenda Lojës

 
Luaj Falas Tani

Lojë e mrekullueshme E Të Rriturve me Lojëra Porno Pareoni

Teknologjia moderne dhe interneti i shpejtë kanë sjellë një revolucion në jetët tona të përditshme. Shumë prej nesh nuk mund ta imagjinojnë të kalojnë një ditë të plotë pa shkuar në internet për të kontrolluar gjëra të ndryshme. Nga mënyra se si bëjmë biznes ne po kënaqemi, gjithçka është dramatikisht ndryshe nga sa ishte vetëm disa dekada më parë. E gjithë kjo, natyrisht, ndikoi në mënyrë drastike si botën e lojrave kryesore video dhe botën e kënaqësive të të rriturve. Të gjitha këto të kombinuara sollën një gjë të mrekullueshme të quajtur lojërat E të rriturve Mbrojtës.

KUR bëhet FJALË për lojëra, gjërat nuk ishin të ndritshme vetëm vite më parë. Të bësh një lojë nuk ishte aq e lehtë sa duhet kohë, burime, dhe fuqi punëtore. Kjo do të thotë se vetëm kompanitë e mëdha mund të krijojnë, shpërndajnë, dhe shesin diçka që ia vlen të luash. Përveç kësaj, këta botues kryesorë nuk do të binin vërtet në gropën e lepujve, duke krijuar të gjitha llojet e titujve të çuditshëm që do të ishte e vështirë të tregtoheshin në audiencën kryesore. Ka pasur, dhe ende ka shumë rregulla dhe rregullore kur vjen puna te këto gjëra., Edhe sot, nuk mund të presësh që një titull i trefishtë nga studioja e famshme të jetë një lojë pornoje. Sigurisht, mund të ketë një skenë seksi këtu dhe atje, por është e gjitha aq softkore sa merr.

Lojrat e të rriturve mbrojtës, nga ana tjetër, janë përpjekje të ekipeve më të vogla, të pavarura apo madje edhe individëve që përdorin teknologjinë moderne për të krijuar gjëra të pabesueshme. Ndërsa pajisjet dhe programet u bënë gjithnjë e më të fuqishme, kemi arritur në një pikë ku është e mundur që një djalë t'i bëjë të gjitha. Kjo lejoi një tufë artistësh të eksituar dhe zhvilluesish të sillnin fantazitë e tyre në jetë. Patron, nga ana e saj, u dha atyre mundësinë për të fituar fonde për projektet e tyre dhe kjo është se si ne kemi marrë një ton me lojra porno të mahnitshme.

Lojrat e Të Rriturve mbrojtës Janë në Rritje

Ka plot lojra në internet. Në momentin që ata filluan të dilnin dhe njerëzit e kuptuan potencialin e tyre, çdo gjë filloi të rritej eksponencialisht. Krijuesit e imagjinatës në të gjithë botën zbuluan se mund të përdorin aftësitë dhe mendjet e tyre të pista për të bërë diçka ndërkohë që janë në gjendje të sigurojnë jetesën, ose, të paktën, të mos humbasin para në proces. Nga ana tjetër, lojtarët e uritur për veprim TË MUNDSHËM ishin më se të lumtur për të kontribuar në një kauzë të mirë, veçanërisht duke e ditur se do të shpërblehen me një përvojë emocionuese në fund.

Lojrat e të rriturve mbrojtës janë produkt i një situate ku çdo anë fiton. Dhe, kur pengohesh në diçka të tillë, është e natyrshme që gjërat të shkojnë përpara. Sa më shumë krijues u bashkuan, aq më shumë pasues u shfaqën, dhe, së shpejti, edhe zhvilluesit e pornos po fitonin para të mira. Por, ku kompanitë më të mëdha do të fillonin të shikonin rreptësisht një fitim ndërsa neglizhonin cilësinë, zhvilluesit indianë po përdornin të gjitha ato para për të marrë pajisje më të mira dhe për të siguruar edhe më shumë cilësi për ndjekjen e tyre. Në fund të fundit, ata nuk donin të ndalnin dhe t'i humbnin të gjitha.

Një gjë tjetër e rregullt rreth krejt procesit ishte aftësia e auditorit për të marrë pjesë në procesin e krijimit. Lojrat e të rriturve mbrojtës nuk bëhen shpejt dhe botohen menjëherë. Në vend të kësaj, zhvilluesi kërkon kohë dhe poston përditësime të rregullta për pasuesit e tyre, duke siguruar një rrjedhë të vazhdueshme fondesh ndërsa u jep klientëve akses të hershëm dhe insight. Në këtë mënyrë, njerëzit janë në gjendje të luajnë lojën tamam nga koha e nisjes, të përjetojnë kapitujt një nga një dhe ta shijojnë atë si një seri TV. Jo vetëm kjo, por ato mund të kthejnë kritikat konstruktive dhe bile të ndryshojnë rrjedhën e lojës.

Një Shumëllojshmëri Produktesh Nga Të Cilat Duhet Zgjedhur

Një abonim mujor tek Kujdestari i dikujt nuk kushton shumë. Zakonisht, mund të jetë aq e ulët sa një ose dy dollarë. Kjo do të thotë se ju mund të gëzojnë çdo gjë që ju dëshironi për një çmim të ulët mujor. Lojrat vijnë me një përshkrim të saktë që tregon gjithshka që një lojtar potencial duhet ta dijë edhe para se të regjistrohet. Kjo krijon një mjedis konkurrues ku çdo zhvillues lufton për të tërhequr vëmendjen e të tjerëve dhe për të vazhduar më tej. Thjeshtësia e procesit siguron një sasi masive që do të thotë se ka shumë lojra Të ndryshme Mbrojtëse të të rriturve për të zgjedhur., Dhe edhe pse shumë prej tyre janë ende në zhvillim, shumë më tepër prej tyre kanë përfunduar tashmë, deri në internet dhe janë gati të luajnë.

Shumëllojshmëria vjen edhe në departamentin e lojës. Që nga fillimi, mund të bësh NJË lojë 3D ose më karikaturish. Pavarësisht nga zgjedhja juaj, nuk pret asgjë përveç pamjeve të patëmeta. CGI 3D ofron realizëm të pashembullt dhe vajzat që do t'i shohësh dhe pallosh në këto tituj duken edhe më mirë se vajzat e vërteta të jetës. Nëse të pëlqejnë gjokset e mëdha apo të vogla, bjondet, brunetat, apo Milfët, i kanë të gjitha. Dhe, për filmat vizatimorë të të rriturve apo të dashuruarve, ka po aq lojra Mbrojtëse të të rriturve për të përmbushur nevojat e tyre të pista.

Kur vjen puna te loja, ka shumë për të kaluar. Nëse je një lojtar i aftë që kërkon gjithmonë një sfidë, ose dikush që do të nxisë aventurat e tyre të rriturish, këto tituj i kanë të gjitha. Një nga prirjet më të mëdha sot është novelat vizuale ku ju merrni kontrollin e karakterit kryesor dhe lundroni nëpër histori ndërsa bëni zgjedhje dhe ndotni aventurën sipas nevojave tuaja. Por NUK ka MUNGESË RPG, FPS, tituj aventurash, dhe më shumë.

Një Paletë Lojrash Nga Të Cilat Duhet Zgjedhur Gjithmonë

Siç u përmend, lojrat E të rriturve Mbrojtës janë të gjitha të zemëruara në ditët e sotme. Dhe megjithëse në internet ka një sasi të madhe, gjithnjë e më shumë kërcasin nga e majta dhe e djathta. Është një efekt me topa dëbore ku të gjithë me një ide e japin atë një mundësi, por vetëm më e mira mbetet. Kjo siguron cilësi dhe sasi. Me kaq shumë lojëra në qarkullim, është absolutisht e parëndësishme ajo që të gudulis imagjinatën. Duhet të gjesh diçka që do të të vlojë gjaku dhe të mos e bësh. Nuk të duhet AS NJË PC siç mund të luash me një telefon të zgjuar.

Luaj Falas Tani